Misterul unificării masculinului și femininului, partea 8

546.02Între Plus și Minus

Întrebare: În ce măsură putem măsura elementele masculine și feminine în funcție de progresul nostru în lumea spirituală? Se pot elimina puțin diferențele?

Răspuns: Nu. Niciuna dintre diferențele dintre noi nu poate fi eliminată. Ele vor fi din ce în ce mai proeminente și vor deveni din ce în ce mai polarizate. Dar în măsura în care se îndepărtează mai mult unul de celălalt, vom putea să le analizăm corect, să le comparăm și să le examinăm corect și să integrăm o sarcină mai mare între ele.

Imaginați-vă că există un plus și un minus și există un motor între ele. Dacă există 5 volți între ele, este un motor mic. Dar dacă există 500 de volți între ele, este deja un motor puternic. Deci, trebuie să înțelegem că tensiunea dintre partea masculină și cea feminină din umanitate va continua să crească.

Femeile vor cere tot ce merită din ce în ce mai mult și vor fi drepte, în timp ce bărbații vor încerca să scape de responsabilitate ca și copiii și vor greși astfel. Dar natura ne va obliga în cele din urmă să ne folosim reciproc corect, astfel încât să activăm o sarcină optimă între noi și motorul creației va începe să funcționeze corect asupra noastră și asupra întregii umanități.

Așadar, să nu credeți că ne vom apropia unul de celălalt. De fapt, ne vom îndrepta spre o mai mare stratificare și diviziune.

Astăzi nu mai vedem că femeile se răzvrătesc și cer drepturi egale la locul de muncă, deși acest lucru nu a fost încă realizat, iar în acest moment există doar câțiva reprezentante ale femeilor la reuniuni, în guvern etc., în curând nu numai că cedăm în fața lor, dar le vom permite șanse egale.

Deoarece vom începe să înțelegem natura, vom recunoaște că nu poate exista plus fără minus sau minus fără plus. Deci, trebuie să aspirăm în permanență la echilibru între partea masculină și cea feminină, nu doar fizic, la locul de muncă, ci în toate sensurile în general.

În curând veți vedea femei în profesii în care nu au existat niciodată reprezentante feminine. Femeile vor începe să se adapteze la aceste profesii și se vor descurca la fel de bine ca bărbații. Nu trebuie să privim înapoi.

Pur și simplu trebuie să înțelegem că aceasta este direcția mișcării noastre. Deci, să ne pregătim pentru asta. Pur și simplu trebuie să oferim oportunități egale. Principalul lucru este să găsim cooperarea reciprocă corectă din perspectiva naturii: ce sarcină și ce motor putem activa între noi, astfel încât să funcționeze corect, astfel încât să pot fi în contact cu o femeie fără a provoca un scurtcircuit, să nu existe o explozie între plus și minus.

Cooperarea reciprocă corectă ar trebui să fie sub sarcina benefică. Mai trebuie să învățăm asta. Cum? Ce încărcătură benefică poate exista aici? Poate fi prea mult, dar singura sarcină care poate exista este revelația Creatorului, realizarea Sa. Când un bărbat și o femeie lucrează împreună corect, încep să-l descopere pe Creator între ei. Aceasta este principiul dezvoltării noastre, sursa noastră și cauza sa.

Oamenii care înțeleg spre ce se îndreaptă toate acestea ar trebui să fie mulțumiți de pașii mari pe care îi facem și de faptul că începem să dezvăluim necesitatea participării femeilor la fiecare aspect al vieții. Acest lucru este de fapt necesar numai pentru a începe să se adapteze la spațiul spiritual.

Așa cum Creatorul ne-a creat prin coborârea de sus în jos, în conexiunea dintre noi, în ascensiune, îl construim pe El, îl definim între noi. Nu Îl vom simți în alt mod.

KabTV „Fundamentele Cabalei” 19.03.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: