Modul în care se târăște o omidă

507.05Există perioade lungi de timp în timpul dezvoltării noastre spirituale când parcă nu facem nimic și nu putem merge înainte sau înapoi. Dar cel puțin sunt prezent la lecții în mod automat și asta este și mișcare înainte.

Adică dau ocazia luminii superioare, Creatorului, să mă influențeze. Fac cât pot, da, dar nu e nimic de făcut aici. Există și astfel de stări de somnolență când acționăm automat și nu putem face nimic în acest sens.

De fapt, putem schimba asta! Depinde de grup, de mediu. Prin urmare, cel mai important lucru este să încerci să-ți percepi grupul ca fiind cea mai înaltă stare. Dacă vreau să urc cu o treaptă mai sus, atunci trebuie să mă includ în starea grupului.

Atunci voi vedea că este și mai sus, și voi urca și mai sus. Adică, de fiecare dată când mă cam ridic: simt grupul ca pe ceva mai înalt și mă trag de grup, devin inclus în el și așa mai departe.

Așa se târăște o omidă, de fiecare dată când își trage părțile una de alta. Așadar, trebuie să fac și asta: grupul este în fața mea și ajung la el. Mă trag în sus, și văd că se poate și mai mult pentru că este și mai sus, și mă trag mai mult în sus etc.

Adică, pe întregul nostru drum în sus fuzionăm, ne conectăm și intrăm în adeziune în mod constant cu grupul. Nu am nevoie de nimic altceva, nu am alte mijloace de ascensiune spirituală.

Dacă aveți în față această imagine veți vedea că toți avem o mare oportunitate de ascensiune spirituală.

Congresul internațional „„Să ne ridicăm deasupra noastră” 07.01.2022, „Anulându-ne în fața prietenilor”, Lecția 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: