Natura începe să ne învețe

Întrebare: Ni se oferă acum posibilitatea de a ne ruga conștient pentru întreaga lume prin conexiunea noastră?

Răspuns: Oamenilor li se pare că dacă ne adresăm Creatorului ca la o persoană, atunci totul va fi bine. De fapt, nu este așa.

Ne adresăm sistemului naturii; vrem să participăm cu microsistemele fiecăruia și împreună. Prin încorporarea în natură și încercarea de a fi în echilibru cu ea, aducem un impact pozitiv. Această relație pozitivă aduce întregul sistem în echilibru.

Aceasta este de fapt o rugăciune; este impactul nostru asupra sistemului. Așa trebuie să ne rugăm unul pentru celălalt și pentru toată lumea, deoarece în lumea de azi, din cauza încălcării imensului echilibru general, suntem foarte dependenți unul de celălalt.

Persoanele care sunt influențate mai mult sau mai puțin de această tulburare numită coronavirus ar trebui să se ajute reciproc.

Tulburarea este comună tuturor. Sistemul este comun tuturor. Suntem cu toții în ea. Prin urmare, să ne dăm seama cât de mult ne influențăm reciproc și suntem dependenți unul de celălalt. Acest sistem începe să ne învețe destul de serios că suntem un mic organism unic pe un glob mic numit planeta Pământ și trebuie să ne gândim la asta și să avem grijă.

Din „Fundamentele Cabalei” din KabTV, 15/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed