Nu te retrage un singur pas

935La sfârșitul zilei, acesta este un grup de oameni care s-au adunat într-un anumit loc, sub un anumit lider, pentru a fi împreună. Cu curaj supraomenesc ei înfruntă pe toți cei care se ridică împotriva lor. Într-adevăr, sunt oameni curajoși, cu un spirit puternic și sunt hotărâți să nu se retragă un centimetru. Ei sunt luptători de primă clasă, duc război împotriva înclinaţiei spre ultima lor picătură de sânge și singura lor dorință este să câștige bătălia pentru gloria numelui Său. (Rabash, Scrisoarea a 8a)

Vedeţi cum scrie Rabash? O mână mică de oameni! Cel mai important lucru este că ar trebui să fie în aceeași intenţie și să fie îndreptați către același scop. Dacă aceștia acționează astfel, atunci eforturile lor sunt suficiente pentru a străpunge zidul dintre ei și Creator și parcă ating Creatorul și reiau contactul între ei şi El și prin ei înșiși cu întreaga omenire.

Aceștia sunt oameni care se unesc și vor să ajungă la Creator, să-L „împungă”, să intre în contact cu El. Nu este nevoie de nimic altceva, 10 oameni sunt suficienți pentru a lua contact cu Creatorul, iar prin acești oameni va începe o conexiune continuă între Creator și umanitate. Asta avem de realizat.

O putem face. Suntem creați pentru a face asta. Să încercăm și mai mult, chiar mai profund, chiar mai intenționat să ne îndreptăm spre Creator și să realizăm acest lucru. Aceasta se numește „Fiii Mei M-au învins”.

Așa că, să nu ne retragem un singur pas și să ne continuăm eforturile, să-l împungem pe Creator astfel încât El să fie obligat să ne răspundă, să ne atragă la El și prin noi, să intrăm în contact cu întreaga lume, cu toată omenirea.

Convenția „Arava” în Europa – Lituania 2022, Lecția 1, 7/22/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed