O oportunitate de a începe cu adevărat să trăiești

527.03Concepția spirituală este un sentiment al modului în care dorințele, calitățile, intențiile, înțelegerea și definițiile se schimbă în mine. Întreaga lume interioară se răstoarnă.

Pentru prima dată în viața mea, simt că sunt capabil să mă deconectez de propriul meu interes și să acționez de dragul altora, adică să mă despart de „eu-ul” meu și să fac ceea ce Creatorul dorește și ceea ce este necesar pentru omenire. .

O astfel de disponibilitate într-o persoană este începutul concepției spirituale. Trec de la puterea dorinței egoiste care pictează această lume pentru mine, la dorința altruistă și mă simt în lumea Creatorului, în puterea grupului. Și aceasta nu este o înrobire forțată, ci dorința mea de a mă preda pentru a mă elibera de cătușele egoismului meu.

Nu sunt încă în stare să execut o acțiune de dăruire vecinului meu, dar deja simt că o astfel de posibilitate există cu adevărat. Adică, ies de sub puterea egoismului spre puterea Creatorului.

Mă mișc sub puterea dăruirii, parcă dintr-o cameră în alta. Prima cameră a fost guvernată de egoism, pe care Creatorul l-a numit să mă controleze. Eram sclavul egoismului, obligat să-i îndeplinesc toate cerințele.

Și acum, mă mut într-o altă cameră în care domnește dorința de dăruire și simt această tranziție. Și aceasta se numește o concepție spirituală. Treptat, în locul egoismului, dorința de dăruire intră în mine și îmi schimbă gândurile, dorințele, intențiile și acțiunile.

Uneori, această dorință de daruire dispare și apoi revine. Și vreau să o trag cu forța spre mine pentru a nu mă părăsi. Și uneori încep să mă joc cu ea, cântărind care va depăși, dorința de a ma bucura sau dorința de a dărui și studiez această tranziție de la o putere la alta.

Astfel, încep să intru din ce în ce mai profund în starea embrionului spiritual. Acest lucru continuă timp de nouă luni de sarcină până când o persoană se naște în lumea spirituală.

Din prima parte a Leției zilnice de Kabbalah 11.01.2021, „Ibur (Concepție) și pregătirea până la naștere”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: