Paharul jumatate gol este umplut.

Intrebare: Faptul ca imi corectez perceptia realitatii, ma va ajuta sa am succes in viata si sa fiu sanatos?

Raspuns: Mai intai, ne va ajuta sa intelegem din ce cauza nu avem succes. Asta e o mare realizare. Oricum, lucrul principal este ca prin corectarea perceptiei noastre cu perceptia corecta a realitatii, ne schimbam intreaga viata. Despre asta vorbeste intelepciunea Cabala. Ne invata cum sa descoperim adevarata realitate si o lume noua. Nu avem nevoie de nimic in plus, pentru ca descoperim o lume a daruirii absolute, plina de Lumina, in care nu ne lipseste nimic.

Aceasta corectare nu e destinata sa ne schimbe viata fizica si sa ne ajute sa facem mai multi bani, de exemplu, sau sa ne imbunatateasca sanatatea si relatiile noastre de familie, ci, de fapt, sa schimbe realitatea noastra de la un capat la altul. Datorita schimbarii insusirilor noastre interioare, noi schimbam deasemenea si lumea externa, pentru ca lumea pe care o vedem, este o imprimare a insusirilor noastre interioare.

Intrebare: Ajung acasa si sotia mea incepe sa tipe la mine. Ce trebuie sa schimb in interiorul meu pentru ca ea sa nu tipe la mine, ci sa ma intampine cu caldura?

Raspuns: Trebuie sa ne schimbam insusirile interioare. Nimic altceva. Atunci, vom simti ca aceleasi persoane care ne-au tratat urat inainte, deodata incep sa ne trateze frumos. Aceasta este singura corectie. Trebuie sa lasam Lumina sa lucreze.

Intrebare: Cum va sti sotia mea ca mi-am schimbat insusirile interioare?

Raspuns: Depinde doar de tine. Numai tu vei determina cum ea se va comporta cu tine. Fiecare persoana determina cum el va simti lumea. Noi putem simti ca ne aflam in lumea Ein Sof (Infinitul), buna lumina alba, ridicandu-ne deasupra timpului si spatiului, asa cum a visat Einstein. Putem sa facem asta. Doar depinde de schimbarea insusirilor noastre interioare, care pot fi corectate printr-o metoda speciala, de catre intelepciunea Cabala. Intelepciunea Cabala permite unei persoane sa isi schimbe insusirile, iar apoi, el simte ca se afla intr-o lume a bunatatii absolute.

Intrebare: Asta inseamna ca noi invatam cum sa dam atentie doar jumatatii pline a paharului care e pe jumatate gol?

Raspuns: Nu este doar un simplu exercitiu psihologic care ne permite sa remarcam lucrurile pozitive, si sa ignoram pe cele negative. Prin schimbarea insusirilor noastre, noi, de fapt, schimbam lumea din jurul nostru. Paharul jumatate gol este umplut de fapt.

Din Programul de radio israelian, 103FM, 8/02/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed