“Pot oamenii să posede cu adevărat puteri supranaturale?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Pot oamenii să posede cu adevărat puteri supranaturale?

De-a lungul istoriei, mai mulți oameni au pretins puteri supranaturale. Acești oameni se împart în două grupuri: unul încearcă să facă ceva cu aceste puteri supranaturale și de obicei, nu merge totul atât de bine pentru ei, ba chiar se întorc la ei negative, ca bumerangul. Celălalt grup știe că au astfel de puteri supranaturale și nu le folosesc pentru că nu este bine să folosești astfel de puteri, în ciuda faptului că le ai. Natura conferă anumitor oameni puteri pentru a avansa omenirea.

Ce putem face cu puterile supranaturale?

„Supranatural” înseamnă că nu vedem nicio relație între cauză și efect. Conexiunea reală există, doar că nu o vedem … cel puțin, deocamdată.

Poate cineva să dobândească puteri supranaturale, sau este un dar de sus numai pentru unii oameni? Există anumite persoane care sunt mai aproape de puterile supranaturale și cele care sunt mai departe. Este o chestiune de soartă.

Ce se întâmplă dacă cineva vine și întreabă: „Dr. Laitman, vreau să dezvolt puteri supranaturale, ce trebuie să fac?” Răspunsul meu este că trebuie să dobândești calități sublime. Natura ta este egoistă, deci trebuie să dobândești calități care sunt mai presus de ego – sunt calități ale iubirii, dăruirii, grijii pentru ceilalți și conexiune pozitivă cu ceilalți.

Ce este atât de puternic la forța iubirii și a dăruirii?

Spus simplu, când o atingem, primim o simțire interconectată și interdependentă a realității. Apoi începem să ne identificăm cu integralitatea și perfecțiunea realității care ne înconjoară. În loc să dorim să schimbăm realitatea pentru a ne aduce beneficii personale, gândim într-un mod opus: cum să ne schimbăm pentru a ne adapta la integritatea și perfecțiunea realității

Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed