Programul marțian al lui Elon Mosk

746.01Comentariu: Elon Musk, fondatorul SpaceX, Tesla și acum cea mai bogată persoană din lume, anunță planurile de a construi un oraș autonom pe Marte, oraș care poate supraviețui si se poate dezvolta independent de Pământ.

El nu intenționează să se supună legilor de pe Pământul în afara Pământului, ci în schimb vrea să se bazeze pe principiile autoadministrării „stabilite pe baza bunei voințe”. Până în 2050, vrea să trimită aproximativ un milion de oameni pe Marte și să construiască un oraș acolo.

Răspunsul meu: Pentru ce? Chiar dacă oamenii trăiesc bine acolo, în pace și prietenie între ei, tot vor muri, pentru că aceasta este natura organismelor biologice. Si apoi, ce? Deci vor trăi pe Marte.

Care este scopul? Să demonstreze că oamenii în costume spațiale pot trăi sau se pot îngropa undeva sub pământ și ca pot trăi în  condiții artificiale?

Comentariu: Înțeleg că speranța lui este să construiască un astfel de oraș al viitorului sau o astfel de țară a viitorului, pe Marte.

Răspunsul meu: Pentru aceasta, oamenii trebuie schimbați.

Comentariu: Poate crede că vom face o mare si complete dezordine pe Pământului până în 2050.

Răspunsul meu: Asta este sigur!

Comentariu: Vom avea astfel de războaie aici …

Răspunsul meu: Acest lucru se va întâmpla mult mai devreme.

Comentariu: Toată lumea va visa să scape de această planetă undeva în altă parte, pentru că va înțelege că este imposibil să supraviețuiești pe această planetă, adică când va fi doar iadul aici.

Răspunsul meu: Dacă este iad aici pe Pământ, atunci vom construi același iad si în altă parte.

Întrebare: Deci nu trebuie sa mergem nicăieri de pe această planetă, a noastră?

Răspuns: Nu, nicăieri. Va trebui să facem viața corectă și bună pe această planetă. Nu există alt loc pentru noi in Univers, decât Pământul. Putem ajunge cu mari dificultăți pe alte planete, dar nu vom putea trăi acolo. Alte planete, nu sunt, conform a mii de parametri si analize, adaptate sustenabil pentru viața oamenilor. De asemenea, oamenii nu se vor putea adapta la aceste condiții. Acesta ar fi  primul aspect.

Și al doilea aspect este: Misiunea omului nu este aceea de a-și păstra esența animala. Trebuie să se ridice deasupra naturii animalice, astfel încât să poată zbura în spiritul său, din stea în stea.

Întrebare: Înseamnă că acum, așa cum sunt, mă pot muta pe o altă stea?

Răspuns: Desigur.

Întrebare: Pot să fiu pe si pe Marte chiar acum?

Răspuns: Nu aveți nevoie de costume spațiale, de o atmosferă, nu aveți nevoie de nimic. Este nevoie doar de dorințe corecte, atunci când nu interferezi cu sistem diferit, dar poți fi inclus în sistem astfel încât să nu aduci nici o interferență în acel sistem.

Întrebare: Ce este interferența, cum o definesc? Sunt gândurile mele distructive?

Răspuns: Desigur, sunt gândurile egoiste.

Întrebare: De aceea acest loc  nu mă lasă să intru in el? Pentru că am gânduri distructive asupra sistemului?

Răspuns: Da.

Întrebare: Ce înseamnă că suntem atât de conectați la Pământ?

Răspuns: Toate condițiile sunt create aici, încât să putem exista în această lume, în această planetă și acest sistem, cât și  în egoismul nostru, care ne stabilește aceste limite  corporale.

Cu toate acestea, starea este una artificial creata, astfel încât să ne putem schimba rapid și să ne pregătim pentru o stare deasupra condițiilor de pe pământ. Atunci, cu aceasta noua stare, ne vom putea mișca după bunul plac, oriunde in univers.

Când ieșim din granițele egoismului, începem să vedem un univers diferit. Condițiile planetare și stelare nu mai există acolo. Există doar forțe acolo. Materia nu contează deloc. Nu vedem si percepem materia, vedem doar un câmp de forțe egoiste și altruiste. Și depinde deja de cât de mult începem să interacționăm între și cu aceste forte.

Ne construim apoi universul, cel numit spiritual, pentru că acesta este deja construit deasupra egoismului; il construim pe altruism și începem să-l construim prin noi înșine.

Întrebare: Ce simte o persoană obișnuită dacă se află în aceste forțe?

Răspuns: Simte că trăiește într-un sistem de forțe deja spirituale, forțe altruiste și nu în cele egoiste. Adică, are o direcție complet diferită a minții, gândurilor, sentimentelor și relațiilor – față de semeni, față de aproapele sau.

Pe baza acestui fapt, vede deja stări ale materiei complet diferite. Toate acestea se vor revela curând.

De ce am vrea să mutăm egoiștii undeva, pe altă planetă? Ce vor face egoiștii acolo? Vor face o mizerie și pe Marte. Toate acestea nu sunt nici posibile și nici nu au dreptul de a se întâmpla ca și acțiuni.

Întrebare: Crezi că este mai bine să investești toți acești bani în educație, în reeducarea oamenilor, în corectarea lor?

Răspuns: Fără îndoială! Acesta este scopul nostru, ar trebui să fie scopul nostru – reeducarea umanității și crearea unei umanități complet noi, cu spiritualitate în ea. Omenirea așa cum este astăzi nu are nici un viitor. Vedem acest lucru din ce în ce mai clar, de la o zi la alta.

Din emisiunea de pe KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman”, 11.01.2021

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed