Coronavirusul schimbă realitatea, partea 5

laitman_566.01Remediu pentru coronavirus

Întrebare: Până în prezent, izolarea este singurul remediu pentru coronavirus?

Răspuns: Am fost în astfel de relații între noi chiar și anterior, deși nu era atât de evident. Pur și simplu nu aveam nimic de ce să ne ținem. Dacă aș avea un fel de dispozitiv cape care să îl îndrept spre oameni și aș alege să comunic cu acesta și nu cu acela, atunci aș face acest lucru. În principiu, chiar și fără virus, ne uităm unii la alții toată viața. Și ne întrebăm dacă comunicăm cu acesta sau nu și la ce distanță.

Întrebare: Ce întrebări ar trebui să se pună o persoană care stă în prezent izolat acasă? Există deja sute de mii sau chiar milioane.

Răspuns: Acest virus arată cât de rău ne tratăm unii pe alții. Trebuie neapărat să schimbăm relațiile dintre noi și apoi imediat totul va fi restaurat.

Întrebare: Ești sigur că omul își poate pune astfel de întrebări și ajunge la concluzia că ne tratăm rău unii pe alții rău. Un virus poate provoca astfel de gânduri?

Răspuns: În Cabala, în special în cartea „Profeți”, este descris că umanitatea poate ajunge la stări teribile, când oamenii se vor mânca literalmente unul pe celălalt. Deci trebuie să ne gândim și la asta. Astăzi, suntem încă într-o stare frumoasă, generoasă, în care ne putem schimba pe noi înșine și nu permitem să se întâmple acest lucru.

Din emisiunea de pe KabTV “Coronavirusul schimbă realitatea, Partea 5,” din 12.03.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: