Rupeți zidul dintre inimile noastre

Să sperăm că în timpul congresului vom genera o putere atât de mare încât să putem rupe zidul care ne separă de Creator, de lumea spirituală, peretele dintre inimile noastre.

O dată pe an, la Congresul Mondial de Cabala din Tel Aviv, stau în fața unui public uriaș, de câteva mii de oameni. Cum simt această mare de oameni? O acopăr cu ecranul meu și îl transform într-un vas spiritual la care fac apel. Nu văd oameni în fața mea, dar văd o dorință care este în schimbări interne, în căutare, în speranță. Nu fac distincție între fețe. Simt pentru ce corecție este creat acest Kli, cum abordează corectarea, cum acționează Creatorul în ea și se bucură. Este ca un bebeluș care urmează să se nască și îl așteptăm cu nerăbdare. Așa simt această stare.

Sper că vom intra în procesul nașterii la convenție. Pregătirea a fost deja făcută, trebuie doar să inducem durerile de muncă – avem nevoie de presiune internă din partea noastră și presiune externă a Creatorului. Și atunci se va întâmpla.

Din partea a doua a lecției zilnice de Cabala 1/25/20, Scrierile lui Baal HaSulam „Introducere în studiul celor zece sefirot

Minutul 50:00

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed