Să iubești o persoană sau masele?

49.01Întrebare: Există un fenomen când o persoană, de exemplu un actor, urcă pe scenă și lucrează cu publicul, nu poate trăi fără el, îi dorește. Și când își întâlnește fanii individual, îi tratează cu dispreț. De ce?

Răspuns: Acest lucru se întâmplă pentru că, în general nu-i plac oamenii. El iubește masa, următorul lor nivel, atunci când sunt conectați unul cu celălalt. Prin urmare, atitudinea lui se manifestă fie într-un mod egoist, fie altruist.

Artistul iubește o masă de oameni pentru că îl laudă și el primeşte energie. Cunoaștem actori care sunt ca un „șoarece” în viața de zi cu zi. Dar urcă pe scenă și deodată iată-l pe Hamlet sau maurul. Iar în viața obișnuită este nimeni și nimic.

Dar trăiește pe scenă pentru că acolo se transformă într-un alt personaj.

Ai fost vreodată prinț în viața ta? Nu. Dar el a făcut-o! Lucrează ca prinț două-trei ore în fiecare seară. Asta înseamna mult. Și desigur, pentru asta iubește publicul care stă în fața lui. Nu-i plac oamenii individual, pentru că nu îi oferă posibilitatea de a rămâne în imaginea unui prinț. Aceasta este o abordare pur egoistă.

Și există o abordare altruistă când în fața artistului se află o masă de oameni care vor să se unească cumva, atunci acesta este desigur, un domeniu de activitate pentru el. Fie auto-gratificare, fie plăcere generală. Ori te ridici în mod egoist, ori ridici masa unind-o, ridicând-o pe ea.

Publicul se ridică la un nivel superior datorită puterii pe care i-o dă actorul; se ridică mai sus înseamnă mai aproape de lumină, de soare după cum se spune. În acel moment, el le dă o lumină benefică.

Și apoi coboară, dar acest efect rămâne în ei. Și astfel, din când în când, încep să simtă un fel de oportunitate de a se ridica în ei înșiși.

KabTV „Am primit un apel. Cum să devii o vedetă?”14.05.2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: