Sărbătoarea de Shavuot

Dragi prieteni! În timpul acestor zile sărbătorim cea mai mare sărbătoare care simbolizează primirea forței superioare în lumea noastră, revelarea sa și posibilitatea de a o folosi pentru binele nostru comun, pentru înălțarea spirituală a umanității, pentru ca toată lumea să devină un locuitor al lumii superioare și pentru a simți eternitatea, infinitul și perfecțiunea.

Contactul cu lumea superioară este un cadou al conexiunii, pe care îl putem folosi pentru beneficiul nostru și al celorlalți, dar numai sub condiția că vom lua în brațe forță superioară și o vom aduce întreagă lume la perfecțiune cu ajutorul acesteia. Aceastăa este misiunea națiunii noastre, în numele căreia am primit Lumina Superioară, numită Tora.

În timpul unei scurte perioade istorice noi realizăm metodă spirituală doar între noi, însă astăzi a venit timpul în care întreaga lume are nevoie de ea. Și prin urmare, așa cum este spus în Înțelepciunea Cabalei, am atins starea de „ultima generatie”, însemnând ultima generație care poate simți doar o lume materială limitată.

Haideți să începem să ne unim între noi pentru a revela Lumina Superioară între noi, în centrul uniunii, în conformitate cu legea „iubeste-ți aproapele că pe tiine însuţi”. Apoi va începe să erupă, se va manifesta în noi din adâncurile universului și va schimbă întreagă lume și pe noi!

Totul depinde de noi. Am ajuns la o stare în care întreagă istorie a omenirii stă în fața momentului de îndeplinire a mari corectării. Lumina este gata să influenţeze lumea.

Drept urmare, noi trebuie să realizăm că Tora să fie dată întregii umanități în așa fel încât să înceapă să simtă ea însăși că trăiește în calitatea iubirii, bunătății, conexiunii comune și se va înălţa la următorul nivel al universului, deasupra vieții și a morții, deasupra limitelor lumii noastre, deasupra tuturor problemelor. Asta este dăruirea Torei, adică Lumina Superioară, forța superioară și primirea ei de către noi.

Îmi doresc că toată lumea să realizeze în felul acesta sărbătoarea de Shavuot, sărbătoarea dăruirii Torei!

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: