Schimbarea unui sentiment cu altul

Întrebare: Deseori tu spui că iubirea și ura trebuie să existe în același timp și că iubirea trebuie să acopere ura. Ce înseamnă asta?

Răspuns: Asta înseamnă că atunci când noi urcăm în practica Cabalistă în conformitate cu proprietățile noastre, atunci iubirea și ura se inlocuie una pe alta și se ajută una pe alta, la fel cum, atunci când mergem, piciorul stâng și drept se ajută unul pe altul.

Prin urmare, cu cât sunt mai mult în iubire, cu atât mai mult cad în ură, iar din ură mă ridic din nou într-o iubire și mai mare și cad într-o ură și mai mare. Și tot așa.

Întrebare: Dar cum pot să existe în același timp aceste două sentimente?

Răspuns: În același timp în ce? Asta este că noi corectăm așa numitul Aviut (ura, opusul) prin contracție, prin ecran, ridicându-ne pe noi deasupra ei. Așa că noi echilibrăm aceste două sentimente tot timpul însă ele sunt amândouă în puterea noastră. Nu ne supunem lor, mai degrabă ele ni se supun nouă.

Întrebare: Deci nu se întâmplă în același timp? Dacă eu iubesc, iubirea tot este dominantă?

Răspuns: Tu, tu însuti, în mod specific schimbi un sentiment cu altul pentru a alterna și păși înainte: stângul-dreptul, stângul-dreptul.

Din emisiunea de pe. KabTV „Abilități de comunicare” din 23.10.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: