Secretul Statul Islamic

Comentariu: Un document secret al „Statului Islamic” a fost publicat în ziarul britanic The Guardian. Un program detaliat pentru construirea unui califat în Irak și Siria, care presupune control mondial, nu numai prin utilizarea sabiei, ci si prin alinierea atentă a componentelor administrative, birocratice, sociale, și internaționale.

In acest document de 24 de pagini sunt prezentate viitoarele agenții de stat: un mecanism de propagandă, un departament diplomatic responsabil de relațiile internaționale, controlul centralizat asupra titeiului, etc. Dedică multa atenție educării tinerei generații pentru stăpânirea noilor tehnologii.

Răspuns: Oamenii din ISIS au un simț comun și știu exact ce vor. Încă de la început, au aderat la un obiectiv ideologic foarte clar, și toate acțiunile lor sunt detaliate în conformitate cu acest lucru. Ei iau în considerare faptul că planul lor este de a controla lumea, astfel încât tactica lor este structurata in mod corect.

Într-adevăr, ei creaza propriile tribunale și ideologii, și în afară de asta, terorismul, aducând noi arme de distrugere în masă: chimice, cu gaze, radioactive, și altele. Ei știu cum să le disperseze și cum să le ascundă. În plus, ei recrutează oameni de ştiinţă străini, pentru a dezvolta aceste tipuri de arme si pentru utilizarea lor în războiul de gherilă.

Singurul lor punct slab este că nu au propriul lor stat, în numele căruia sa se poată extinde.

Prin urmare, toate eforturile țărilor occidentale ar trebui să fie îndreptate pentru a distruge țara în starea sa „embrionara”, și pentru a preveni educarea tinerei generații în acest spirit.

De îndată ce Europa de Vest și SUA vor permite apariția unei astfel de naţiuni, la fel ca o tumoare canceroasa, se va răspândi imediat în întreaga lume. Acesta este primul lucru.

În al doilea rând, ei atrag oamenii spunând, „Vrem să ne unim și, prin urmare, sa salvam lumea de la conflicte ideologice și de la un nou război mondial. Dacă se formează un singur stat, o opinie, o ideologie unică, atunci nu va fi nici război. ”

Fundalul este aceasta: dacă lumea se predă, atunci totul va fi bine. Deci lumea, care în general se opune acestei ideologii, are doar o singură opțiune: să se dea lor.

Doar ideologia Cabalei, care, este împotriva acestui context care se va trezi şi va apărea din ce în ce mai mult, trezeasca și să crească mai mult și mai mult, se opune ideologiei statului islamic.

Ca rezultat, lumea se va confrunta cu această rezistență și va înțelege că ideologia Cabalistă permite oamenilor nu numai să se unească, ci si sa facă acest lucru fără a pierde libertatea de a urma planul naturii. La urma urmei, acest sistem nu a fost creat în mod artificial, ci a fost luat din adâncimile de naturii, din legile ei. Astfel, datorită acestui sistem are dreptul la existență.

Înțelepciunea Cabalei vorbeşte despre cum omenirea trebuie să se ridice la următorul nivel de dezvoltare și sa se intre in următoarea dimensiune în care va exista împreună ca un întreg. Și apoi, cu unitatea noastră, vom simți manifestarea unei singure forță a naturii, care este numita Creatorul.

Comentariu: Acest Stat Islamic vrea, de asemenea, să fie o singură entitate, un tot unitar.

Răspuns: Da, dar acesta este un tot egoist si nu corectează natura omului; unește toată lumea prin frica și presiune, și, prin urmare, nu este viabil. Perioada în care oamenii încearcă să se unească sub presiunea unui dictator se va termina repede și va aduce multă vărsare de sânge.

Din punctul de vedere al Cabalei, unitatea dezvăluie forța superioară, care ne leagă. Aceasta înseamnă că noi nu ne unim sub presiunea fricii sau a unor factori umani, ci sub influența forței superioare a naturii. Simţim cum ne aduce împreuna!

Simţim cum ea ne aduce împreună. Aici se află diferența între cele două ideologii. Astfel lumea, în orice caz, va ajunge la unitate, dar este recomandabil să se evite teribila și sângeroasa dictatura, și sa facem acest lucru într-un mod bun. Cred că în acest fel va fi .

Cât despre ziua de azi, cel mai important lucru pentru întreaga omenire este sa nu permită formarea Statului Islamic, în Irak sau Siria.

Din „Conversații cu Michael Laitman” KabTV lui 12/8/15

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: