Semnificația numelui unei persoane

632.3Întrebare: Toți oamenii din lume au un nume și un prenume. De unde această structură?

Răspuns: În general un nume de familie este ceva nenatural și inventat artificial. O persoană trebuie să aibă un nume, numele tatălui său, o anumită funcție sau o referire la o adresă. Să spunem: „Lumberjack Byaka, fiul lui Shmyaka, din Kudykina Gora” – totul este clar, nu poți greși.

Acesta a fost întotdeauna cazul tuturor națiunilor, cea mai extinsă identificare a unei persoane. De unde a venit numele de familie nu știu sigur, nu am cercetat acest subiect.

Poate că se referă la apartenența la un trib, la un clan. La urma urmei înainte existau multe triburi diferite, care astăzi sunt reprezentate de o singură națiune.

Desigur numele de familie indică și identificarea strămoșilor. De exemplu numele de familie Abramov înseamnă că a existat cu siguranță un Avram în această familie. Cum altfel să identifici o persoană? Trebuie doar să arăți spre o persoană.

În Cabala, numele unei persoane poate indica realizarea spirituală maximă; acesta este cel mai important lucru. Ce diferență are pentru mine numele lui sau al ei în această viață? Dar dacă era fiul unei persoane speciale și și-a primit moștenirea spirituală de la el, atunci acest lucru este important desigur.

De obicei un înțelept este numit: „Aşa și așa, un elev al lui cutare și cutare” nu al tatălui său ci de la originea școlii sale.

KabTV „Am primit un apel. Semnificația numelui unei persoane” 16/06/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: