Simțiți Creatorul între noi

938.01Întrebare: Cum putem ajunge la senzație că Creatorul umple întreaga lume și să acționăm astfel față de prietenii noștri?

Răspuns: Dacă ne conectăm unul cu celălalt în grupul de zece, atunci vom simți că El umple întreaga lume.

Trebuie să ne creăm Kli-ul personal (vasul grupului) și să realizăm o astfel de conexiune între noi, încât să începem să simțim revelația Creatorului. Acesta este cel mai important lucru. Orice altceva este doar trecător.

Este foarte important să ne unim în așa fel încât Creatorul, calitatea iubirii și a dăruirii, să înceapă să se manifeste între noi. Și se va dezvălui deasupra egoismului nostru. Aceasta se numește credință deasupra rațiunii.

Întrebare: Fiecare drum implică calcularea punctului de început și final și identificarea celei mai scurte distanțe. Ce înseamnă credința deasupra rațiunii în această traiectorie?

Răspuns: Dacă avansezi prin credință deasupra rațiunii, atunci o vei lua pe cel mai scurt drum, de la Malchut la Bina. Și toate astea se realizează doar prin anulare și subjugare față de grup. În măsura în care vă subjugați grupului, atrageți asupra voastră iluminarea luminii superioare, care vă face să avansați.

Din  Convenția internațională „Ne ridicăm deasupra noastră” 1/8/22, “Avansând în credința deasupra rațiunii” Lecția 5

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: