Simțiți-vă responsabili pentru toată lumea

117Întrebare: Pentru a simți rețeaua de conexiuni dintre noi, trebuie să fim într-o stare de garanție reciprocă. Ce este acest sentiment, când sunt responsabil pentru ceilalți?

Răspuns: Sunt responsabil pentru ceilalți înseamnă că trebuie să îmi îndeplinesc rolul în această rețea ca și când aș fi pe deplin responsabil pentru aceasta.

Aceasta înseamnă că fiecare dintre noi, din punctul său propriu, din propriul nod din această rețea, o controlează. Este controlată prin mine, prin tine, prin el, prin toată lumea. Dar se face pe baza punctului său personal specific. Prin urmare, toată lumea este responsabilă de aceasta, adică de întreaga lume.

Fiecare persoană simte asta. Pe măsură ce progresează către această stare, începe să simtă că atinge această rețea, acest suflet și este starea sa interioară.

În același timp, fiecare este responsabil pentru adunarea tuturor într-o singură rețea de conexiune și pentru răspândirea calității de dăruire și iubire prin această rețea.

Întrebare: Înseamnă că sunt responsabil pentru revelarea Creatorului față de alți oameni?

Răspuns: Da.

Întrebare: Care sunt stările care sunt însoțite de sentimentul Creatorului?

Răspuns: Stări calde, reciproce: un sentiment de eternitate, perfecțiune, sprijin reciproc, îngrijire reciprocă. Adică, acest lucru este complet opus la ceea ce simțim de obicei în lumea noastră.

Întrebare: Ce se întâmplă dacă nu pot fi responsabil tot timpul?

Răspuns: Acest lucru se realizează treptat și se numește procesul de corectare a omului.

Întrebare: Văd că alți oameni suferă, există boli și războaie. Înseamnă că simt că sunt responsabil pentru asta? Asta este înfricoșător.

Răspuns: Dacă este înfricoșător sau nu, nu asta este întrebarea. Este vorba dacă acest lucru este adevărat sau nu. Când omul începe să înțeleagă că rețeaua de conexiune comună depinde de el, înseamnă că în același timp are ocazia să o hrănească cu forța bună.

KabTV „Stările spirituale, 17.12.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: