Singura speranță sunt prietenii

934Întrebare: Cum poate cineva să garanteze ceva dacă trece constant prin schimbări interioare?

Răspuns: Este necesar să creezi un astfel de câmp în grup și în tine care să te țină în avansare. Sau unul care cel puțin nu te va lăsa să renunţi.

Dacă vă schimbați sub influența software-ului dvs. general ca să spunem așa, că lumina vă influenţează, atunci acest lucru este normal. Chiar dacă astăzi parcă vă contraziceți sinele de ieri, acest lucru este de asemenea normal în starea noastră, când ne schimbăm atât de des și atât de eficient.

Dar de multe ori ieşi din mișcarea înainte, când dintr-o dată ești întrerupt în conexiunea cu restul, ca un computer întrerupt în conexiunea cu lumea exterioară, pentru că modemul său nu mai funcționează. Ce ar trebui să faci în acest caz?

Aici, o persoană este obligată să se protejeze pentru a păstra contactul. Acest lucru se poate face doar cu ajutorul prietenilor, pentru că el însuși iese din munca comună și ajunge într-o stare în care nu se mai controlează și nu știe ce se va întâmpla cu el. Este ca și cum ţi-ai pierde cunoștința. Prin urmare, singura lui speranță aici este în ceilalți.

KabTV „Am primit un apel. Cum părăsesc oamenii Cabala?” 23.07.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: