Sinopsisul Corectării

Din pagina mea de  Facebook Michael Laitman 4/30/20

Acum că nu ne mai adăpostim acasă, accentul trece de la sănătate la asigurarea existenţei. Multe companii nu vor supraviețui crizei coronavirusului, deoarece nu va exista nicio cerere pentru produsele lor. Umanitatea se schimbă; multe lucruri pe care le-am privit ca necesare, le vom considera acum ca fiind lux de prisos.

Cu toate acestea, acei proprietari de afaceri au nevoie de un venit altfel nu vor supraviețui, urmând să devină cazuri sociale. Statul nu are obligația de a finanța întreprinderile care nu au nicio cerere, dar trebuie să le ofere oamenilor mijloace de susținere de bază. Prin urmare, furnizarea unor venituri de bază pentru fiecare persoană este o necesitate

Cu toate acestea, acest venit nu trebuie să fie dat ca gratuitate. COVID-19 a demonstrat că toți suntem interdependenți. Cu toate acestea, nu avem idee cum să funcționăm într-o societate în care viața tuturor depinde de toți ceilalți. Persoanele care și-au pierdut cariera anterioară din cauza virusului vor învăța, așadar, despre viața într-o societate interdependentă pentru a deveni instructori ai unei vieți într-o astfel de societate. Aceștia vor fi înaintaşii unei noi paradigme sociale de responsabilitate reciprocă și solidaritate. Ei vor construi baza pentru o societate la care toată umanitatea se va alătura ulterior, căci dacă mai apar câteva pandemii ca cea de astăzi, toți vom fi în situaţia celor care și-au pierdut astăzi slujba. Puțini, vor asigura cele necesare traiului tuturor și toată lumea se va angaja în conexiune. Acesta este sinopsisul corectării.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed