Spargerea impasului informațional

962.8Întrebare: Au prezis Cabaliştii că o explozie de informații va avea loc în ultima generație și că oamenii nu vor putea face față procesării și utilizării informațiilor? Ce fel de repornire ar trebui să facă societatea astăzi pentru utilizarea informațiilor?

Răspuns: Putem spune că acum ne confruntăm cu o altă revoluție. Faptul este că întâlnim destul de des astfel de stări.

Când am simțit nevoia unui milion de cai pentru a transporta ceva din loc în loc, am inventat locomotiva. Când am simțit că este imposibil să tragem ceea ce ne trebuia pe sol cu ​​ajutorul unei locomotive, am inventat alte mijloace de transport, alte posibilități etc. Natura ne împinge constant să facem acest lucru.

Astăzi suntem într-un impas al informațiilor. Am murdărit întreaga atmosferă cu tot felul de „like-uri”. În cele din urmă, toate acestea sunt goale. Dar încă rămânem și nu putem scăpa de ele. Este ca și cum am fi blocați în noroi și nu putem să ieşim din el.

Cred că toate acestea vor duce la ordine, la faptul că vom înceta să ne zvârcolim în lumea informațională și să ne ridicăm la nivelul următor. În esență, va fi important pentru noi să comunicăm între noi. Aceasta este soluția pentru impasul tehnologic și informațional de astăzi.

KabTV  “Curs Integral” 19.03.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed