Succesul depinde de femeie

#Conexiunea dintre femei poate avea o influență foarte puternică asupra guvernelor,  statelor și lumii întregi. Într-adevăr, în acest moment al epidemiei de coronavirus, totul depinde de intențiile noastre și nu de acțiuni.

Când bărbații merg pe front, femeile rămân în urmă, acasă, de aceea se consideră că bărbații sunt forța care asigură victoria în război. În realitate, nu este așa. Femeile cu intențiile lor sunt cele care determină succesul războiului.

De Malchut, adică de femei, de adâncimea dorinței lor depinde, ce fel de Ecran și Lumină Reflectată vor fi mai presus de toate. Prin urmare, succesul – cât de repede putem scăpa de epidemie pentru a ajunge la sfârșitul Corecției lumii – depinde în întregime de intenția femeilor și de forța conexiunii lor în diseminarea informațiilor.

Această epidemie este o consecință a faptului că ne aflăm în ultima etapă a dezvoltării omenirii, numită „#Ultima generație”. Deci, să punem capăt acestei dezvoltări egoiste a vieții anterioare. Să trecem la un nivel superior al existenței, la viața în #Lumea Superioară.                        

Din lecția pentru femei pe tema „Întrebări și răspunsuri”, 04/04/2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: