Toate lumile sunt pe calea inspre grup

Cand dorintele unei persoane de a intra in grup si de a se uni cu el, atunci, chiar acolo, inauntrul interconectarii cu prietenii, el dezvaluie cele patru faze ale expansiunii Luminii Directe, cei Zece Sefirot, formele si gradele pe care cabalistii le descriu. Cu cat mai puternic este unirea cu dorinta prietenilor prin prisma principiului de a-ti iubi aproapele ca pe tine insuti, cu atat mai multa Lumina este dezvaluita in el, umplandu-i aceste dorinte. Aceasta este revelarea Creatorului pentru creatie.

Asa cum Baal HaSulam scrie in nr 155 la „Introducere la Talmud Eser Sefirot”, trebuie sa dorim ca materialul pe care il studiem ca sa devina dezvaluit si sa devina real in interiorul nostru. Studiem corectia creatiei astfel incat in aceste texte sa dezvaluim Lumina, Creatorul, scopul creatiei.

Ca sa corectam creatia inseamna sa corectam conectarea unei persoane cu mediul sau.Toate lumile sunt pe calea dintre mine si grup, pe linia conectarii dintre noi. Cu cat mai sus urc, cu atat mai mult sunt conectat cu prietenii. Puterea interconectarii noastre corespunde gradului implicarii noastre in grup. In acest grad imi dezvalui realitatea spirituala si obtin vasul pentru suflet.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: