Transformarea Coronavirusului în bine

Întrebare:  Cum ar trebui să facem față anxietății în creștere provenită din consecințele așteptate ale coronavirusului, de a rămâne fără muncă sau resurse pentru traiul zilnic? Cum se raportează asta la conexiunea spirituală?

Răspuns: Cred că nu veți avea probleme deoarece aceasta nu este doar problema voastră., ci problema multor milioane sau chiar a miliarde de oameni din lume. Prin urmare, nu are sens să vă faceți griji.

Vor fi luate diverse măsuri pentru ca mulți oameni să nu fie lezați. Nu poate exista suferința a miliarde de oameni așa cum s-a întâmplat în timpul războiului, ciumei sau foametei globale. În general, aceasta nu este o problemă atât de mare pentru omenire. Câte victime a cauzat coronavirusul? Un număr mic. Deci, ne putem descurca.

Cu toate acestea, trebuie să considerăm astfel de stări care indică separarea noastră unii de ceilalţi. Dacă ne apropiem unul de celălalt, atunci vom transforma acest virus în bine. Va împlini fapta sa bună. În loc să distrugă conexiunile dintre noi, le va face mai productive, sensibile, corecte și mai umane.

Din KabTV “Fundamentele Cabalei,” 3/22/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: