Ultimul basm al omenirii

273.02Întrebare: Ce este democrația din punctul dvs. de vedere?

Răspuns: Democrația este cel mai recent basm al umanității, când descoperim încetul cu încetul că, odată cu natura noastră, natura umană, vom rămâne într-o stare de barbarie absolută dacă ne răsfățăm și ne alintăm natura așa cum facem acum și o întrebăm ce să facă. .

În prezent, tot felul de podoabe ale acestei barbarii trec prin procesul de realizare a meschinăriei lor. Ele cad treptat de pe omenire, iar ceea ce rămâne este “răul”, mormăitor, salivând, al generației moderne care nu mai are sete de nimic.

Ultima generație a lovit zidul, ca să spunem așa. Nu vrea să plece de acasă de la mama și tata, nu vrea să ia decizii pe cont propriu, nu vrea să facă nimic, toţi vor să fie artiști independenți.

Nu sunt interesați de marile realizări. Nici în zona egoismului nu vor să investească în nimic. Ei îşi lasă liniştiţi mamele și tăticii lor să lucreze și nu iau nicio decizie fără a se consulta cu zeci de prieteni de pe Twitter sau Facebook.

Această generație este complet opusă celei anterioare. În anii 1960, în anii mei de facultate, generația era fierbinte, ambițioasă, pleca. Ce ambiții și aspirații există acum? Nu mai sunt! „Lăsaţi-ne în pace! Descoperiţi voi totul pentru noi. Nu avem nevoie de nimic de la voi și ne dorim să nu vreţi nimic de la noi. Doar asiguraţi-ne nevoile de bază și asta este tot”. Aceasta este generația pe care o avem acum.

KabTV “Am primit un apel: Ce este democraţia?” 12.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed