Un fragment al unui vis perfect

Cabaliștii spun că nu este cazul să așteptăm și să suportăm criza; în locul ei, trebuie să accelerăm timpul. Nu este necesar să așteptăm până când natura însăși evoluează pentru zeci sau sute de ani și viața noastră se va sfârși fără nimic și ne reîncarnăm, generație după generație. Dacă am intrat deja într-o astfel de criză, putem accelera timpul grație eforturilor pe care le vom investi în dezvoltarea noastră.

În loc ca viața să ne oblige să ne dezvoltăm, să învățăm și să ne schimbăm, putem să ne schimbăm în mod voluntar prin propriile noastre eforturi. Totul depinde de societatea în care sunt.

Trebuie să intru într-un grup care mă va hrăni cu energie, mă împinge înainte și accelerează procesul. Voi lua un exemplu dintr-o societate care se dezvoltă în mod corect pentru a atinge obiectivul și a descoperi Creatorul, care-mi oferă trezirea și stimularea și furnizează o mare susținere.

Apoi, nu voi avea probleme dorind, de asemenea, să mă dezvolt împreună cu ea, mă voi dezvolta. Lucrul principal este de a intra în mediul corect. Asfel, cabaliștii au determinat regulile pentru noi, conform cărora este necesar să construim acest mediu bun și să existăm în acest sistem pentru a accelera timpul.

Trebuie să trecem de la o stare la alta în orice moment. Această scară are 125 de niveluri. Eu sunt jos și vreau să urc la primul nivel, la al doilea, al treilea și fiecare nivel deasupra, tot mai mult. Pentru asta, trebuie să fie asemenea unui nivel mai ridicat și este posibil prin conectarea la ceilalți, tot mai mult.

În cele din urmă, trebuie să revin la o imagine legată și unificată în care suntem toți conectați, ca un puzzle recompuns. Inutil să spunem că, conexiunile de acest gen sunt un vis într-un viitor îndepărtat. Putem deja lua un anumit fragment din acest vis ideal și să începem să muncim cu el, la construirea unei mini-lumi corectate.

 

Această lume se numește mini-grup. Dacă luăm zece persoane și construim o conexiune completă între noi, atunci asta va fi numită un grup. Dacă putem să ne conectăm ca un singur om, atunci ne vom ridica la primul nivel spiritual. Dar, a ajunge la al doilea nivel este mai dificil. Pentru asta, avem nevoie fie de a crește cantitatea noastră de o sută de ori (x100) sau, între cele zece persoane, trebuie să atingem o conexiune de zece ori mai intensă decât conexiunea precedentă.

Din congresul din Franța, ”Unul pentru toți și toți pentru unul”, a doua zi, 10.05.2014, Lecția 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: