Un (grup de) zece de dimensiunea lumii

Dacă totul depinde de conexiunea noastră în cadrul grupului de zece, de ce ni se dă toată această lume? Cum o conectez la această imagine?

Într-adevăr, nu există nimic în afară de grup. Iar toate cercurile mai largi, grupul Cabalistic mondial și întreaga omenire, sunt același grup de zece, dar cu rezoluție din ce în ce mai mare.

Văd un caleidoscop întreg de tot felul de culori, oameni și lucruri diferite, dar toate acestea erau inițial în grupul meu de zece, numai că nu le puteam vedea. Acum văd continente diferite, o multitudine de oameni și forme, dezvăluind o dorință mai mare în același grup.

Dorința prietenilor crește brusc la mărimea unui grup mondial, iar apoi grupul de zece se umflă la dimensiunea întregii omeniri. Dar încă sunt zece, nu nouă sau unsprezece – un singur Kli. În fiecare particulă a universului există o singură lege, același (grup de) zece.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 13/8/20, „De la rugăciunea grupului de zece la rugăciunea pentru lume” (Pregătirea Convenției virtuale „O lume nouă” 2020)

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: