Vă mulțumesc pentru participarea voastră la corectarea lumii

572.02Fiecare dintre noi are doar o putere mică, dar așa ar trebui să fie chiar înainte de sfârşitul corectării. Dorința (Kli) trebuie să se manifeste ca fiind complet fragmentată, deconectată și ruptă în cele mai mici bucăți. Și dacă vin împreună și se unesc, atunci toți sunt incluși într-un singur mare Kli al lui Adam HaRishon. Aceasta este ceea ce se întâmplă.

Sper că vom vedea din nou multe mii de oameni care să ni se alăture. Deși de fapt nu este nevoie de o cantitate foarte mare, totuşi așa va fi. Și îi vom uni, îi vom uni în jurul nostru și le vom arăta calea către Creator, pentru ca El să se bucure de munca noastră.

Le mulțumesc tuturor elevilor mei pentru tot ceea ce fac, pentru participarea voastră la corectarea lumii. În lumea noastră unde ne aflăm în prezent, nu există o muncă mai sublimă și mai specială decât cea pe care o facem noi. Ne urez tuturor succes anul acesta în conexiunea noastră sub un cort al păcii și al unității, un cort al norocului, sub un mare ecran comun deasupra capetelor noastre.

Dintr-o conversație la evenimentul Unitate 10/13/22, “Cortul Unităţii”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: