Viitorul lumii depinde de femei

Ne naștem în această lume, cea mai rea dintre toate lumile. Nimic nu este mai rău decât asta. Prin urmare, vă puteți liniști – nu va fi mai rău nicăieri altundeva decât aici. Toate celelalte stări sunt mult mai bune decât aceasta. Așadar, merită să ne gândim cum să ieșim din senzația acestei lumi. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să mori, trebuie doar să-ti schimbi senzația, uneori o stare de disperare cedează brusc fericirii și bucuriei.

Să încercăm să ajungem la o stare mai bună. Creatorul dorește ca noi să ne bucurăm, astfel încât, prin conexiune, să ajungem în lumea binelui absolut, lumea superioară plină de lumină, unde nu mai există nici măcar o amintire a răului. Ar trebui să încercăm să stabilim acest spirit în grup.

În caz contrar, Creatorul nu se va apropia de noi. El vine doar acolo unde încearcă să stabilească bucurie și fericire în grup și o atitudine bună unul față de celălalt.

Lumea intră în vremuri dificile. Treptat, coboară din ce în ce mai jos, în probleme mai mari și conflicte între toată lumea. Dar, în ciuda acestui fapt, trebuie să încercăm să stabilim o legătură între noi pe tot globul. Acest lucru ne va proteja, ne va oferi încredere și bucurie și ne va crește imunitatea împotriva coronavirusului și a tuturor celorlalte boli.

Nimic rău nu ni se poate întâmpl, deoarece totul depinde de relația noastră. Dacă există o impuritate (Klipa) între noi, o dorință egoistă, atunci virușii vor ajunge acolo. Și dacă există un loc pentru sfințenie între noi, o atitudine bună unul față de celălalt, atunci niciun virus dăunător nu poate ajunge acolo. Acest lucru este împotriva legii naturii.

Dacă există relații bune între femeile din grup, aceasta va afecta întreaga lume, deoarece o femeie este fundamentul lumii. De dragul unui viitor bun, de dragul familiei tale, de dragul copiilor tăi, încercați să vp tratați unele pe altele bine. Fiți așa cum vă învățați copiii atunci când îi convingigeți să nu se certe, să nu lupte, ci să se joace împreună. Acest lucru îi va afecta pe toți, iar bărbații depind și de tine.

Vrem ca fiecare inimă să simtă pe toți ceilalți așa cum se simt pe sine. Lasă-i pe toți să intre în inima mea, poate cuprinde întreaga lume. Și atunci, voi simți că trăiesc în lumea infinitului.

Lumea se confruntă cu o perioadă dificilă. Creatorul vrea să ne împingă spre scop și El ne împinge din ce în ce mai tare. Ni se pare că totul se întâmplă în jurul nostru; de fapt, totul este în interiorul nostru. Să încercăm să menținem legătura dintre noi cât mai puternică posibil și acest lucru ne va ajuta cu siguranță să trecem rapid și ușor la scop. Tot răul și binele care ni se vor dezvălui, le putem folosi pentru o avansare adecvată.

Din lecția pentru femei 24/10/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed