Viziunea Cabalei asupra antisemitismului

448.9Întrebare: Vorbiți mult despre antisemitism și chiar ați scris cartea De la haos la armonie: soluția la criza globală în funcție de înțelepciunea Cabalai. În plus, au fost publicate cărți de către unii dintre studenții dvs., în special, Antisemitismul ca lege a naturii, o carte pentru evrei, dar nu numai, de Michael Brushtein și Time to Gather Stones de Mikhail Palatnik. Ce sunt aceste cărți?

Răspuns: Acestea sunt cărți care vorbesc despre aplicarea Cabalei în lumea noastră, despre modul în care ar trebui să ne influențăm destinul și destinul umanității.

Antisemitismul nu este o problemă pentru poporul evreu. Aceasta este o problemă a lumii. Omenirea nu înțelege misiunea istorică a evreilor și Cabala o explică. Deci, aici luăm doar Cabala și încercăm să aflăm ce spune despre lumea noastră.

Antisemitismul nu este un fel de atitudine emoțională a popoarelor lumii față de evrei. Cabala ne spune de unde au venit acești oameni, de ce sunt urați, de ce sunt vinovați pentru că nu sunt iubiți, de ce nu își îndeplinesc misiunea istorică etc. Răstoarnă complet atitudinea față de antisemitism și explică faptul că aceasta este o lege a naturii.

KabTV „Întrebări despre cărțile cabaliste”, 22/10/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: