„Vrăjitorie” vs. Rugăciune

534Întrebare: Starea numită „magie neagră și vrăjitorie” vine de sus, din rădăcina spirituală. Creatorul pare să se joace cu noi pentru ca noi să descoperim o singură lege care este directă, exactă și științifică. Ne oferă El și un loc de incertitudine pentru a încerca să ne găsim drumul?

Răspuns: Există o calitate opusă „magiei negre și vrăjitoriei”. Aceasta afirmă: „împrumută de la Mine, și apoi plătește înapoi”. Așa ne atrage Creatorul. Acest lucru este posibil.

Adică, nu trebuie să invoc sau să ghicesc viitorul, pot pur și simplu să-I cer: „Dă-mi putere, oportunități, și cunoștințe, astfel încât să pot face lucrul potrivit pentru a atinge obiectivul, și apoi Te voi plăti înapoi. Știu că nu am putere, cunoaștere sau voință proprie pentru a mă înălța ”.

Aceasta nu este vrăjitorie. Folosești în mod conștient puterea Lui. Ca un copil mic, îi iei mâna și Îl rogi să te conducă la obiectiv. Acest lucru este firesc.

În timp ce vrăjitoria și magia neagră este atunci când încerci să furi aceeași putere pentru a avansa, nu în conexiune cu Creatorul, ci independent. Și aici, desigur, se află o problemă. La urma urmei, ți se oferă aceste puteri pentru a le putea folosi, deși nu în toate cazurile, pentru că aici nu urmezi legea directă a naturii. Dar apoi trebuie să plătești înapoi, ceea ce este foarte dificil. Această cale este indezirabilă.

Comentariu: Ne spui lucruri foarte complexe. Nu sunt ușor de înțeles.

Răspunsul meu: Vorbim despre cineva care avansează și începe să simtă lumea spirituală și pe sine însuși – Creatorul, pe de o parte, și dorințele sale egoiste, pe de altă parte. Începe să simtă cum ar trebui să acționeze.

Și apoi trebuie să aleagă între a se angaja în „magie” sau a ridica o cerere. Căci în spiritual aceste două opțiuni sunt egale; așadar, aici apar ele. Și, în mod firesc, câștigă cel care ridică cererea. Dar trebuie totuși să plătești înapoi.

Vrăjitoria face să pară că mă voi scufunda în ea și îmi voi obține rezultatul. În timp ce aici trebuie să mă anulez în fața Creatorului. Acest lucru este greu. Prin urmare, din păcate, majoritatea oamenilor se mint pe ei înșiși și pe ceilalți în fiecare moment, iar apoi vin să facă față socotelii.

Din emisiunea de pe KabTV „Puterea cărții Zohar” # 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: