Ziua în care doctorii nu vor mai fi necesari

La știri (Medical Express): „Mai mult de jumătate din asistentele franceze sunt aproape de a lua foc, conform unui sondaj de aproape 60.000 dintre ele, publicat duminică, cand au descoperit că ele s-au confruntat cu anularea vacanțelor și cu muncă crescută din cauza coronavirusului.

„Sondajul făcut de uniunea națională Franceză de asistente a descoperit că 57 de procente dintre respondenti a raportat că sunt într-o „stare de epuizare profesională”, de la 33 de procente dinainte că pandemia globală COVID-19 să lovească Franța la începutul anului 2020.

„Descoperirile subliniază tulpinile resimțite în sectorul sănătății din Europa, care au ajuns sub o presiune fără precedent în timpul primului val de infecții, iar acum se confruntă cu o altă creștere a internărilor. …

„Mai mult de o treime dintre asistente spun că departamentele lor nu au personal suficient în comparație cu normalul, iar două treimi spun că condițiile de muncă s-au deteriorat de la începutul pandemiei.

„O asistentă din cinci a spus că nu au putut să își ia un concediu din martie.

„În timp ce sunt 34.000 de posturi vacante de asistente la acest moment în 2020… condițiile de muncă degradate înseamnă că riscăm să vedem chiar mai multe asistente aruncând prosopul”, a spus uniunea în declarația sa.”

Întrebare: Cum se poate ca oamenii să se împuște pe ei înșiși în picior? Nu este clar că în primul rând trebuie să sprijinim personalul medical care se află în prima linie a frontului, așa cum spunem noi?

Răspunsul meu: Este un plan în natură care lucrează astfel încât toată lumea va recunoaște într-un final că în interiorul propriei lor naturi nu le pasă cu adevărat de nimeni. Oamenii sunt atât de înguști la minte că ei nu se gândesc la alții ci doar la ei înșiși și nimic altceva nu îi interesează.

Întrebare: Te referi defapt la importanța de sine a leaderilor de stat?

Răspuns: Vorbesc de toată lumea, nu contează cine.

Comentariu: Dar cum poate fi că oficialii guvernului nu decid că ei trebuie să plătească întâi personalul medical, să le dubleze salariile deoarece ei se află în prima linie a frontului, până la urmă și ei ar putea să aibă nevoie de spitalizare.

Răspunsul meu: Ei cu siguranță vor primi îngrijire adecvată, nu-ți fă griji.

Întrebare: Asta înseamnă că aceia care au grijă de ei sunt bine plătiți?

Răspuns: Desigur.

Întrebare: Tot ar trebui să ne gândim să sprijininim acești muncitori și să le dăm mai mult?

Răspuns: Da.

Întrebare: Motivul că asta nu se întâmplă este același mecanism care lucrează aici?

Răspuns: Da, capul nostru nu lucrează în această direcție și în schimb noi credem că dacă ei deja muncesc, să continue să muncească și noi vom veni cu alte legi că ei să nu poată să se elibereze de acest loc de muncă.

Întrebare: Asta înseamnă că noi îi vom înrobi?

Răspuns: Desigur. Însă eu cred că toate acestea se vor opri deoarece muncitorii nu vor mai veni la muncă și ce vom face atunci? Nu poți să îi forțezi.

Întrebare: O grevă tăcută este ultima lor soluție?

Răspuns: Desigur. „Nu sunt de acord cu condițiile mele de muncă.” Dacă asta se întâmplă într-o manieră organizată, statul va face orice este necesar.

Aici revelăm încă o dată că egoul nostru stă în calea noastră de a organiza o societate prietenoasă normală care este conectată și are grijă de toată lumea că o singură familie. Nu putem să facem asta nici măcar într-un stat.

Comentariu: Vedem că egoul pătrunde chiar și în profesiile umaniste…

Răspunsul meu: Vom vedea cum egoismul stă în calea noastră în punctele cele mai critice. Chiar dacă îți dorești să aduni acești oameni să vorbească, pentru a le mari salariile, pentru a adota anumite legi, nu vei putea să faci asta!

Conform Cărții Zohar o persoană nu poate ceda la egoul său, chiar și când se confruntă cu moartea, iar îngerul morții aduce o sabie cu o picătură de otravă la gura sa și persoana nu poate refuza și vrea să înghită această otravă, această placere egoistă și astfel ea deschide gura și înghite otrava și totul ajunge la final.

Întrebare: Deci conform Cărții Zohar asta înseamnă că nu este nicio cale de ieșire?

Răspuns: Este o cale de ieșire, doar dacă noi toți atragem împreună lumina superioară asupra noastră. Ea va corecta totul.

Întrebare: Dacă această stare ne aduce recunoașterea că ne distrugem pe noi înșine, iar pentru a ne salva pe noi înșine noi trebuie să devenim o singură familie, un singur stat conectat, vor fi oamenii de acord cu asta?

Răspuns: Doar dacă toată lumea este de acord împreună! Asta este toată problema. Noi trebuie să eradicăm ura dintre oameni și să luăm toată această problemă în serios. Dacă noi o vrem pentru binele comun, atunci va funcționa și nimeni nu va fi rănit!

Va veni și nu vă dispărea! Oamenii vor începe să vorbească despre asta tot mai mult și apoi ei vor realiza că ei nu au puterea pentru a genera această stare. Apoi ei se vor gândi de unde pot lua puterile pentru a face astfel, cum să găsească asemenea puteri. Vom putea să găsim aceste puteri doar dacă noi creăm grupuri de zece, grupuri mici în care vom găsi forța comună a conexiunii. Astfel noi creăm Creatorul, așa cum spune.

Creatorul este forța bună care este între noi. Chiar dacă noi suntem egoiști, noi tot tânjim după unitate deasupra egoismului și apoi noi construim, creăm și generăm Creatorul între noi. Altfel El nu există.

Noi începem să generăm această forță între noi literalmente de la zero, din nimic, dintr-un vacuum.

Întrebare: Un grup mic generează Creatorul și alt grup mic generează Creatorul și astfel sunt născuți mulți asemenea „Creatori”?

Răspuns: Da și apoi aceste grupuri mici se unesc ca unul astfel încât fiecare mișcare pe care o fac ei este spre unitate. În acest fel un Creator deasupra tuturor este creat într-un final. Ce este acest Creator? Atributul iubirii și dăruirii. Este atât de simplu să Îl revelăm prin asemenea acțiuni.

Întrebare: Procesul începe în grupuri mici?

Răspuns: În grupuri mici și nu mai mult de zece oameni.

Întrebare: Acesta este numărul de oameni în care poți învață să iubești?

Răspuns: Da. Nu este deloc un proces simplu, dar va avea loc deoarece nu avem de ales. Când ajungem la această stare nu va fi nicio nevoie de asistente, de personal medical și toată lumea va avea orice au nevoie.

Întrebare: Asta înseamnă că tu vezi că în această stare societatea va fi sănătoasă și oamenii vor fi sănătoși că nu vor avea nevoie de spitale?

Răspuns: Absolut sănătoși.

De pe KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 10/15/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed