Un studiu al „Pastilei Generozitatii” Idei pentru sursa Perfectei Impliniri

In Stiri (de la Universitatea Claremont): „Oxitocina: Incredere, Contact şi Economia”. Paul Zak, cercetator si expert in oxitocina şi colegii lui de la Universitatea Claremont, au descoperit că doze de oxitocina – hormon produs natural – a făcut persoanele, mult mai increzatoare şi mai predispuse sa dea bani la strainii. Aceasta, prin urmare induce in noi sentimentul ‘increderii’ reciproce. Cu un plus de doza de oxitocina, generozitatea fata de straini a ‘subiectilor’ a crescut până la 80%.
Comentariul meu: Aceasta confirmă încă o dată că scopul nostru nu este banul, ci plăcerea şi împlinirea. Dacă o persoană este împlinită, atunci ea nu este interesata de bucăţile verzi de hartie. Dimpotrivă, în cazul în care aceste bucăţi de hârtie, nu-i aduc plăcere şi împlinire, atunci nici nu are nevoie de ele.
Acelaşi lucru este valabil şi pentru alte surse de plăcere, cum ar fi puterea, faima, şi cunoştinţele. Prin urmare, concluzia care deriva din asta, este că noi cautam perfecta împlinire. Care este asta?
Este Creatorul, care este sursa perfectei împliniri. Revelandu-L, vom găsi tot ceea ce am dorit si, inca si mai mult.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed