Revelarea Realitatii prin Conectarea Noastra

Din ultimele zile, am sentimentul ca multi oameni au inceput sa inteleaga ca unitatea noastra este creata din aceea ca noi toti, impreuna, vom dezvalui realitatea conexiunii noastre cu Forta Superioara a naturii. Am devenit un grup care atrage oamenii catre unificare si revelatia Creatorului in interiorul acestei unitati. Acest lucru devine mai clar pentru oameni.

Scopul nostru este de a conecta intreaga umanitate la aceasta Forta Superioara, in scopul de a ne ridica la acest nivel. Acest lucru incepe sa patrunda in mintea si senzatiile noastre. Conexiunea initiala dintre noi si Forta Superioara, s-a deschis.

Lucram sa dezvoltam unitatea noastra prin participarea la lectiile zilnice, prin intermediul internetului. urmam metoda pe care am primit-o de la marele meu profesor Rabash, Rabinul Baruch Shalom HaLevi Ashlag, motiv pentru care grupul nostru se numeste Bnei Baruch (Fiii lui Baruch). Unitatea noastra, in functie de scopul sau, corespunde tot mai mult denumirii de Dvekut – Adeziune cu Creatorul, starea noastra finala.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed