Ce se Ascunde in Spatele Ecranului Acestei Realitati?

Intrebare: Am inteles ca Zohar-ul nu vorbeste despre lumea noastra. Dar cum pot eu sa folosesc dorintele descrise in el, in viata noastra de zi cu zi

Raspunsul meu: Zohar-ul ne vorbeste despre lumea noastra, de asemenea. Numai ca tu-ti imaginezi lumea noastra sub forma de imagini pamantesti, cum ar fi imaginea de pe un ecran de calculator, in timp ce Zohar-ul vorbeste despre fortele care creeaza aceasta imagine in tine. Treptat, citind Cartea Zohar, vei incepe sa te intelegeti pe tine insuti si lumea, ca pe o proiectie a Fortelor Superioare (sau Calitati).

Vazand legatura dintre imagine si fortele care ti-o descriu, totdeauna iti va permite sa intelegi Creatorul acestui film, planul Lui, si pe El. Ai ajuns sa-L intelegi prin interiorul tau, astfel ca sa ajungi la unirea cu El.

Mai mult, chiar si in viata de zi cu zi ar trebui sa incerci sa te gandesti la acelasi lucru, si in acest fel vei atinge treptat o legatura neintrerupta, clara, intre lumea asta sau aceasta realitate si Facatorul ei, Creatorul.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: