Imaginati-va ca dorintele noastre se realizeaza!

Intrebare: Ce ar trebui sa ne imaginam cand citim cuvintele din Zohar, pe care nu le intelegem deloc?  Ar trebui sa ne inchipuim sufletele unite, ca Lumina ne influenteaza, sau altceva?

Raspunsul meu: Trebuie sa va imaginati ca suntem toti, impreuna, intr-o singura dorinta si ca ceea ce citim in Cartea Zohar ne va fi revelat ca si implinire in interiorul acestei dorinte. Si, impreuna, aceasta dorinta si implinirea ei il vor dezvalui pe Creator.

Asteptam si cerem rezultate de la studiile noastre. Chiar trebuie sa ne corectam legatura cu ceilalti pentru ca aceasta va deveni vasul nostru pentru Lumina. Apoi, dorinta mea va primi calitatea corectiei, calitatea de baza – Creatorul. Creatorul este dorinta mea corecta pentru daruire.

Trebuie sa-mi imaginez o stare in care vreau sa exist. S-ar putea sa nu stiu ce este Lumina sau cum ma patrunde, insa tot am nevoie sa-mi zugravesc starea corecta pe care vreau s-o obtin. Ca si in vietile noastre de zi cu zi, cand vrem ceva nu ne gandim la actiunile pe care trebuie sa le facem pentru a obtine acel ceva, ci la rezultatul final, ca dorinta noastra sa se realizeze.  Apoi sunt capabil sa inteleg ce imi lipseste pentru a obtine acel obiect al dorintei mele si unde pot obtine exemplul corect al starii viitoare, adica ce carti imi pot da acel exemplu.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: