Lumea ce va veni va veni in clipa urmatoare

Suntem in interiorul unui sistem de suflete care sunt interconectate si exista in stare corectata, care a fost initial creata de Creator. Este scris, Sfarsitul actiunii este planul initial. Creatorul face totul cu Gandul Lui. El a avut un plan, si totul a devenit adevarat.

Trebuie sa atingem o stare similara prin munca noastra. De ce? Pentru a fi capabili sa diferentiem toate nuantele, calitatile, si componentele acestei stari. Trebuie sa simtim ca o avem, o simtim si o atingem.

De aceea suntem in aceeasi stare, dar suntem total inconstienti. Ce ar trebui sa facem? Ar trebui sa cerem constienta. Vreau sa vad, sa descopar, si sa simt unde sunt! Ce stare simtita din lume este similara cu starea spirituala facuta de Creator? Aceasta stare este conectarea dintre oamenii care aspira catre El.

Chiar acum conexiunea corupta dintre noi imi da o senzatie numita aceasta lume. Eu experimentez conectarea noastra in acest fel pentru ca ma simt doar pe mine. Sunt in intregime scufundat in mine insumi. Totusi, daca simturile mele incep sa lucreze in mod opus, din interior spre exterior, atunci voi simti adevarata realitate in care exist.

Aceasta schimbare a senzatiei din interior spre exterior are loc gradat, de-a lungul a 125 de trepte, in virtutea muncii noastre, a eforturilor noastre, si a cererii noastre de a se intampla. Cum voi implementa acest intreg proces pentru a evita sa traiesc in iluzie, sa fiu confuz, si sa fac greseli? Fac asta in grup si in starea mea curenta. Iata ce trebuie sa pun in practica.

Exact asta cer. Totul este foarte tangibil si simplu: Este un grup in care fiecare aspira sa atinga conectarea cu ceilalti. Asta cerem in timp ce citim Cartea Zohar. De ce? Pentru ca citind aceasta Carte, noi trezim adevarata conectare si forta care ne conduce, forta numita Creator. Atunci, asteptarile noastre au sansa de a deveni adevarate, chiar daca sunt neautentice si artificiale. Cu privire la aceasta este scris: Vom face si vom auzi.

Aceasta atitudine catre starea noastra, catre studii, si catre ce trebuie sa se intample, este numita intentie, si munca noastra este munca interioara a omului, munca Creatorului. Utilizarea acestui sistem prin intermediul unei carti si prin forta care ne conduce este numita stiinta Kabbalah.

Toate acestea sunt faze ale revelarii Creatorului catre creatia Sa. Care este semnificatia revelarii Creatorului? Este revelarea fortei daruirii din noi. De aceea Creatorul (Bo-reh) inseamna Vino(Bo), Vezi (Reh). In final, noi facem lucrarea Creatorului, si asta este intreaga stiinta Kabbalah.

Din partea 2 Lectia zilnica de Kabbalah 04.07.10, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: