Lumea Noastra Este Ca O Imagine Pe Ecranul Unui Calculator

Cu scopul de a vedea adevarata realitate, nu trebuie sa ne imaginam nimic in afara dorintei noastre. De cand am fost nascuti am fost conditionati sa vedem un film care ne arata intregul, ca fiind in afara noastra. Totusi, acesta exista doar in interiorul dorintei noastre. Trebuie sa luptam intr-un razboi interior, cu noi insine, cu scopul de a ne convinge ca totul se intampla in interiorul dorintei. Totusi, acest lucru nu anuleaza realitatea, intrucat dorinta este realitatea.

In mod normal gandim ca o dorinta este doar atunci cand vrem ceva. Totusi, dorinta este totul. Zidul care ne blocheaza drumul este, de asemenea, o dorinta – cand ne opunem lui, ne opunem dorintei. Totul in jurul nostru sunt dorinte sau forte, care iau anumite forme pe ecranul nostru. Cand privim o fotografie pe ecranul unui calculator, nu ne gandim ca acolo sunt obiecte adevarate in interiorul computerului. Stim ca imaginea este creata de forte electrice. Totusi, cand ne uitam la lumea noastra, nu ne dam seama de asta pentru ca nu vedem ecranul pe care se proiecteaza lumea aceasta.

In afara de asta, in realitate, totul se intampla chiar mai simplu. Ceea ce vedem pe ecranul unui computer pare ca se intampla in afara noastra, pe ecran, si de acolo imaginea intra in ochiul nostru, este procesata, comparata cu ceea ce a fost stocat in memoria noastra si este apoi recunoscuta cu ajutorul proceselor electro-chimice in creierul nostru. In acest fel vedem noi proiectia acestei lumi, care apare ca fiind in afara noastra. In realitate este proiectata, de asemenea, pe un ecran unde fortele electrice formeaza o imagine. Intre timp, totusi, credem ca aceasta imagine este in afara noastra.

Daca de apropiem de acesta perceptie autentica cu ajutorul Zohar-ului, atunci vom vedea o lume de forte si calitati inaintea noastra. Aceste forte si calitati sunt actionate de o forta generala, Creatorul. Cand vom ajunge la aceasta viziune si intelegere, vom descoperi Creatorul, care este dorinta noastra cea mai mare. Aceasta descoprire are loc in interiorul dorintei noastre, si depinde de echivalenta sa de forma cu Creatorul. Tot Zohar-ul este focusat doar pe descoperirea adevaratei perceptii a realitatii.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: