Nu Poti Realiza Nimic De Unul Singur

Nu suntem singuri; existam doar daca ne lasam trecuti prin palnia unui mecanism numit unitatea tuturor sufletelor. Din acest motiv ne dorim sa ne deshidem prin Cartea Zohar, intrucat forta sa vine cu intentia de a implementa aceasta legatura dintre toate partile noastre, care acum ni se par straine.

La exact acest lucru ajuta Cartea Zohar; altfel nu am fi sub raza sa de Lumina. Aceasta raza este foarte subtire, ca fascicolul unui laser si daca ne miscam un milimetru mai incolo de ea, nu o vom mai vedea. Trebuie sa fim exact pe traiectoria acestei raze pentru a putea fi influentati de ea.

Kabalistii ne explica aceasta conditie, spunand ca daca conectam toate sufletele la raza de Lumina, atunci vom fi cu totii in interiorul acestei raze. Indata ce unitatea este sparta, toata lumea se desparte si se imprastie in toate directiile posibile. Aceasta raza este singurul lucru in stare sa ne tina impreuna.

Cum putem simti acesta unitate? Trebuie s-o cerem in timpul studiul Zohar-ului, iar acesta trebuie sa n-o dea. Acesta este motivul pentru care Kabalistii au scris aceasta carte si avem dreptul de a intreba “Cand se face unirea dintre noi, si de ce nu ne influenteaza?” Daca ne gandim cu totii la acest lucru impreuna, gandul se va transforma intr-o mare ingrijorare incat nu o vom putea uita pentru un moment. Si atunci va functiona. Dar singuri, niciunul dintre noi nu va putea sa realizeze ceva, niciodata.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed