Pentru cine ne rugam?

Intrebare: Pentru cine cer Lumina care Reformeaza? Este pentru prietenii mei corectati, asa fiind, sau pentru mine?

Raspunsul meu: Cererea unei persoane vine din adanca lui nevoie interioara, dorinta lui. Dorinta trebuie sa fie pentru societate. Intr-adevar, daca vorbim despre atingerea spiritualitatii, nu exista nicio masurare individuala, cu cineva acolo.

Nu este un caz prin care Eu exist in lumea spirituala. Eu este colectiv de suflete care ma include. Prin urmare, nimeni nu poate sa ramana acolo singur in separare de ceilalti. Deci, care este cerinta puternica a vietii? Forta de viata este pentru corpul comun de suflete unificate. Prin urmare, individul are puterea de a solicita, in scopul de a da acestui organism. Intreaga viata este definita prin cat de mult el da sistemului comun.

Prin urmare, chiar daca o rugaciune este motivata de dorinta de a primi forta, este o rugaciune pentru a avea forta de a da corpului comun al sufletului. Acesta este motivul pentru care, daca el cere pentru toata lumea sau pentru el insusi, este aceeasi rugaciune.

Cand spunem ca exista o rugaciune pentru individ si o rugaciune pentru multime, inca este vorba de o rugaciune necorectata. Nu exista alte rugaciuni, dar rugaciunea multimii este rugaciunea pentru societate. Cu toate acestea, atata timp cat o persoana nu se afla in stare complet corectata, solicita in parte pentru el insusi si partial pentru societate. Conform acesteia, el se schimba si devine corectat in scopul sau, astfel ca el incepe sa simta unde este mai bine si unde este mai rau. In acest fel, el este condus catre rugaciunea corecta.

Din Part. 1 Lectia zilnica de Kabbalah 24.05.10. Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed