Un sistem care merita acceptat

Creatorul a creat dorinta nesfirsita de a primi, cu ajutorul Luminii Infinitului. In relatie cu Lumina, aceasta dorinta incepe sa se simta divizata in multe parti sau segmente, la fel precum corpul nostru este constituit din sisteme si subsisteme diferite, cum ar fi cel limfatic, circulator, nervos si multe altele.

Sint sisteme cu diferite grade de importanta. Toate sistemele sint egale in stare perfecta, si cind o mica parte este absenta, intregul sistem se indeparteaza de starea perfecta. Asta este clar.

Dar cind vorbesti despre modul in care sistemul opereaza in procesul de corectie, cind ne ridicam deasupra acestei lumi, in lumea Infinitului, exista o anumita ordine a corectiilor. Corectia are loc de jos in sus.

Primele care au trebuit corectate, au fost sufletele „strabunilor”: Abraham, Isaac si Jacob, care au reprezentat cele trei linii, trei mari sisteme, KBD. Apoi au urmat HGT, „fiii”, urmati de catre noi, ultima generatie, NHY. Noi apartinem ultimei generatii a lui Mashiach (Messiah), si facem corectia finala, iar acesta este motivul pentru care sintem cei mai mari egoisti, in timp ce „strabunii” nostri erau suflete, pure, subtile.

Toate tipurile de suflete exista in sufletul colectiv: barbati si femei, suflete care apartin de Rosh, Toch, si Sof si de membre, brate si picioare, de liniile de dreapta, de stinga si de mijloc, de importante organe ale sistemului, precum creierul, inima, ficatul, rinichii si asa mai departe. Intelepciunea Kabbalah explica toate acestea in detaliu

Ne adunam in grupuri in jurul lumii, in concordanta cu asta si ne interconectam intr-un anumit mod. Fiecare dintre noi este trezit deoarece radacina sufletului sau se trezeste, fiecare dintre noi venim din locuri diferite in dorinta comuna, si acest intreg sistem are nevoie sa fie conectat intr-un intreg. Din acest motiv, am venit in grupul in care incercam sa ne unim intre noi.

Grupul este un sistem complet, si daca ne conectam in grup, de fapt este forta superioara care ne conecteaza. Si cind vom atinge unitatea, vom construi exact sistemul care va merita ascensiunea.

Nu avem nevoie sa schimbam nimic; trebuie doar sa inaintam. Nu sintem cei care creaza structura grupului, si niciodata nu vom sti de ce ne aflam intr-un grup cu exact acei oameni. Asta este ceea ce am primit si asta-i situatia! Nu stim si nici nu intelegem daca acesti oameni merita ascensiunea spirituala. Creatorul stie! Aceasta este revelat de Sus, prin Lumina care afecteaza toate dorintele.

Lumina selecteaza dorintele ce trebuiesc corectate acum, in vremurile noastre. In fiecare an si in fiecare minut, noi dorinte sint revelate si noi oameni descopera intelepciunea Kabbalah.
Din  Lectia Fragment saptaminal din Torah 2/10/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: