Zohar: Portile Care Duc In Sus

Exista o conexiune universala, o ierarhie, sau lant in sistemul comun al sufletelor. Dezvoltarea diferitelor tipuri de suflete se intampla in functie de aceasta conexiune. In dezvoltarea lor, sufletele depind intotdeauna de sufletele precedente. Ele sunt conectate precum tata si fiu, cauza si consecinta sau profesor si student. Cu tote acestea, exista unul, special, un sistem inaltat, mai presus de toate tipurile de conexiuni. Acesta, patrunde in sistem ca un organism viu si opereaza in directii diferite. Acest sistem este numit sistemul lui Rashbi.

Este tranzitia dintre partea sistemului care este corectata si partea care este necorectata. Partea corectata este umpluta cu Lumina si contine dorintele corectate si care sunt deja gata pentru comuniune, corectia finala a intregului sistem. Aceasta parte le include pe acelea care deja si-au revelat cele 125 de trepte ale dezvoltarii corespunzatoare sistemului comun de creatie. Partea necorectata mai trebuie inca sa realizeze in ce stare este si sa inceapa corectarea acesteia. Partea necorectata suntem noi, toate sufletele de la nivelul acestei lumi.

Fiecare dintre noi trebuie sa parcurga pas cu pas corectia cu ajutorul sistemului Rashbi care este in mod absolut la inaltimea celei de a 125-a treapta. Revelatia si influenta acestor suflete corectate ne indruma prin aceste conexiuni si pregatiri pe care ele le-au construit sub forma unui sistem pe care l-au numit Zohar (Lumina care coboara din Arich Anpin al Lumii Atzilut). Ele au creat acest tip de sistem pentru noi, astfel incat sa ne gasim intr-un mediu adecvat la care sa ne conectam. La urma urmei, intreaga noastra dezvoltare depinde de mediu.

Cand vom incerca sa ne conectam la Zohar, vom primi tot ce avem nevoie pentru corectia noastra de la acest sistem reprezentat de Rashbi si elevii sai. Aceste suflete au facut corectii speciale in Lumina Superioara cu care noi ne putem acoperi prin Zohar. Prin intermediul lor, noi insine ne putem conecta de asemenea, cu Lumina sau cu Creatorul.

Rashbi foloseste Zohar-ul ca sa ne dezvaluie portile care duc in sus. El le dezvaluie pe masura valorii pe care o acordam maretiei acestui sistem si abilitatii noastre de a ne conecta la el cu scopul de a-l folosi la atingerea spiritualitatii.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: