Atitudinea unui cabalist faţă de Coronavirus

Întrebare:  Aveți rude care trăiesc în străinătate. Discutați cu ei despre coronavirus? Trebuie să fiţi îngrijorat pentru ei.

Răspuns:  Fiul meu, soția sa și cei trei copii trăiesc în Canada de mai bine de 30 de ani. Desigur, îmi fac griji pentru ei.

Întrebare: :  Ca un Cabalist, le dați sfaturi?

Răspuns:  Ca un Cabalist, nu dau niciun sfat, nimănui. Toate sfaturile unui cabalist sunt sub formă de sugestii: o puteți face sau nu.

Orice aş spune, spun pentru toată lumea. Fiul meu ascultă lecțiile noastre, participă la toate evenimentele noastre, distribuie cărţi – are o companie de publicitate. El știe ce trebuie făcut. De ce i-aș spune ceva?

Întrebare:  Ce ați sfătui o persoană care are COVID-19?

Răspuns:  Ca ființă umană, nici nu pot spune. Din câte știu, acest virus nu poate rezista la temperaturi ridicate.

Ca un Cabalist, vă sfătuiesc să vă gândiți și să acționați astfel încât toți oamenii de pe Pământ să devină mai apropiați unul de celălalt, deoarece acest virus care ne separă, arată exact unde suntem bolnavi: în conexiunea dintre noi. Și astfel, ne împarte.

Întrebare:  Ce măsuri luați personal pentru a vă proteja de coronavirus? De exemplu: carantina, vitamine, exerciții fizice, spălarea mâinilor frecvent etc.

Răspuns:  Mă spăl pe maini, chiar si cu un dezinfectant special. Nu vin în contact cu alte persoane, dacă nu este necesar, așa cum este recomandat de Ministerul Sănătății. Fac tot ceea ce trebuie făcut, ca un cetățean obișnuit.

Indiferent dacă eu cred sau nu, indiferent că mă simt rău sau bine în acest sens, nu contează. Un cabalist face întotdeauna ceea ce guvernul sau experții spun oamenilor să facă, în conformitate cu regula „Fii cu națiunea ta”.

Întrebare:  Să ne imaginăm că ați fost izolat din cauza carantinei. Și un misterios virus informatic accesează internetul și, ca toți ceilalți, sunteți în imposibilitatea de a comunica cu cineva de pe Internet. Aţi fost lăsat de unul singur, timp de 14 zile. Ce aţi face? La ce v-aţi gândi?

Răspuns:  Atât timp cât am cărți, nu mă interesează dacă sunt două săptămâni sau 20 de ani. Totuși, atunci nu aș putea să le transmit oamenilor metoda de a se conecta între ei și cu lumea, adică metoda de a scăpa de toate virusurile, de a obține o stare mai bună a umanității. mai mare. Aceasta ar fi o problemă. Dar în ceea ce mă privește, îmi sunt suficiente.

Întrebare:  Dacă nu ar exista cărți, ce aţi face?

Răspuns:  Am toate astea în cap. Sunt într-o stare de conectare cu alte persoane și nu depind de conexiunea prin rețelele de internet. Simt umanitatea, simt sufletele, simt pe ceilalți oameni. Sunt legat de învățătorul meu și de alți cabaliști ai secolelor trecute. Nu am probleme aici. Niciun virus nu mă limitează.

Ar fi păcat însă, ca prin lipsa metodelor obișnuite de comunicare să nu pot transmite tuturor oamenilor ce trebuie făcut pentru a scăpa de toţi virușii și pentru a ajunge la corectare.

Din KabTV “Coronavirus schimbă realitatea,” 3/26/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed