Nici o smecherie, doar fizica spirituala

Intrebare: Ce este „Lumina care Reformeaza”, miraculoasa forta (Segula)?

Raspuns: Forta pe care vreau sa o obtin ma influenteaza acum de la distanta. Nu am obtinut-o inca, dar deja ma lumineaza de la departarea gradului pe care doresc sa il obtin.

Inauntrul nostru exista o pereche informationala de gene (Reshimot): unele de la Lumina (Reshimot de Hitlabshut) si unele de la dorinta (Reshimo de Aviut), cu Reshimo de la Lumina intotdeauna la un nivel inalt. De exemplu, pot sa am Reshimo 0/1 (Shoresh de Aviut si Aleph de Hitlabshut) unde Aleph de Hitlabshut este urmatorul meu nivel. Acest Reshimo ma lasa sa simt un fel de aspiratie spre urmatorul  nivel – asta imi si doresc!

Aleph de Hitlabshut este Lumina inconjuratoare care straluceste pentru mine daca am trezita in mine dorinta pentru acest Reshimot al Aleph de Hitlabshut. Deja am un fel de acoperamant (Hitlabshut) al acestei Lumini – ceva pentru urmatorul nivel! Asta pentru ca Reshimot Luminii sunt intotdeauna mai sus decat dorintele: 0/1,1/2, 2/3 s.a.m.d.

Aceste informatii (Reshimot) au ramas in noi de la coborarile noastre de sus in jos. Sunt complet tangibile, notiuni si calitati  stiintifice, exprimate  prin numere si schimband discret la gradul la care urc de la un nivel la altul in timp ce realizez Reshimot.

Lucrand cu Reshimo actual trezesc Lumina la un nivel mai inalt pentru ca in Reshimo am o parte din Lumina viitoare. Coboram de Sus in asa fel inca retinem conectarea dintre nivele: partea de jos a nivelului superior este inglobata in partea de sus a nivelului inferior.

Acesta este un sistem precis. Ii numim actiunile „miracol” (Segula) pentru ca acum nu il putem verifica in dorinta noastra sau cu metode de perceptie. Deocamdata aceste dorinte cresc doar datorita Luminii pe care o atragem. Dar toate acestea sunt precise din punct de vedere al fizicii si nu scamatorii sau rugaciuni pentru ceva care ar putea sau nu sa se intample.

Daca activezi acest sistem exact in felul in care Cabalistii explica, atunci ii declansezi mecanismul. Te afli in interiorul acestui sistem si pornesti aceasta masina, deci va lucra cu tine. Asta ai fost invatat.

Nu trebuie sa mergi pana la sfarsit ca sa vezi rezultatele. Treptat incepi sa vezi dovada a ceea ce ai studiat. Chiar daca  nu ai atins senzatia spirituala inca, deja ai vazut aceasta cale pe care ai deschis-o in lumea ta interioara, perceptia ta, mintea si cunostintele despre interconectari in realitate.Incepi sa observi asta chiar in relatie cu lumea materiala si intelegi cat de copilaresc este comportamentul oamenilor din jurul tau si cat de confuzi sunt.

Din partea a 4a a  Lectia zilnica de Cabala 2/6/11, “Esenta intelepciunii Cabala”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: