Cabala și credințele, partea 5

Este posibil să te rogi la legea atracției?

Remarcă: Așa cum înțeleg, în Cabala nu este niciun strigăt de milă, nicio căință pentru păcate în schimbul promisiunilor supunerii indiscutabile.

Comentariul meu: Ne ocupăm de acțiuni serioase. Nu stau în fața judecătorului cerșind iertarea. Stau în fața unui sistem care mă definește în mod complet și încerc să îmi dau seama cum ne influențăm între noi.

Dacă am orice cereri, trebuie să le susțin într-un asemenea fel, încât sistemul să răspundă corect la ele. Dacă nu sunt cereri, atunci asta este o problemă, deoarece sistemul așteaptă intervenția reală de la mine, în el.

Întrebare: E ca și cum nu mă pot ruga la legea atracției?

Răspuns: Desigur! Cum diferă legea gravității de altele? Asta este, de asemenea, legea și forța Creatorului, ca toate celelalte forțe ale naturii.

Întrebare: Care este diferența dintre Creator și legile naturii?

Răspuns: Nu este nicio diferență. Roagă-te la legea gravitații. Te poți ruga la orice forță a naturii și să ceri să fii în alinierea corectă cu ea.

Întrebare: Dacă eu cad, nu pot să cer legii gravitației să atenueze lovitura?

Răspuns: Nu, nu va ajuta.

Întrebare: Ce ar trebui să fac? Ar trebui să pun o saltea sau altceva pentru a atenua căderea?

Răspuns: Va ajuta sau ar trebui să ceri Creatorului să se asigure că nu cazi: „Cum ar trebui să mă schimb ca să nu cad?”

Adică tu nu Îi ceri să te protejeze de cădere, ci tu întrebi cum să te schimbi ca să nu cazi. Toți din lume cer protecție, dar nu ajută. Însă, pentru a te schimba, a te face mai bun, ca să se acționeze în mod adecvat asupra ta forțele naturii, ca să nu cazi, asta poți să ceri. Adică tu ceri doar pentru corecția ta și nimic altceva.

De pe KabTV „Bazele Cabalei” 2/17/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed