Alegerea evreiască – Unitate sau anti-semitism – Trezește mila în lume

Dacă ne unim și revelăm Hassadim (mila) între noi, atunci nimic rău nu se va întâmpla. Într-adevăr, atunci când lumina superioară este revelată fără acoperământul de Hassadim, este foarte dureros: ca un cuțit ascuțit sau ca focul iadului. Cu toate acestea, dacă precedem această revelație cu acoperământul de Hassadim, lumina se revelează pe ea, însăși ca o fântână de bunătate.

Prin unitate noi trezim mila în lume, Hassadim, iar atunci lumina care vine să împingă înainte poporul Israel și toată umanitatea spre corecție intră în Hassadim pregătită de noi de jos. Hassadim vine de jos, iar de sus vine lumina Hochma. Depinde doar de noi, de conexiunea noastră.

Prin unire, noi atragem lumina care reformează, numită Hassadim. Această Hassadim se răspândește printre noi, iar noi ne regăsim într-un nor de milă. Apoi lumina superioară a Hochma, care vine pentru a ne avansa, nu intră în noi ca un cuțit, ci este acoperită în Hassadim și ne revelează Creatorul în conformitate cu echivalența de formă dintre dăruirea (Hassadim) noastră și lumina Hochma din partea Lui.

Din partea a 2-a a lecției zilnice de Cabala 1/4/20, Alegerea evreiască – Unitate sau anti-semisim

Minutul 10:30

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: