Ce să ceri

624.07Întrebare: Cum pot ajuta un prieten prin rugăciune dacă rugăciunea înseamnă să te judeci pe tine?

Răspuns: Există multe tipuri de rugăciune. O cerere apare atunci când omul simte că încă mai trebuie să se anuleze. În afară de asta, practic nu este nevoie de nimic altceva. Pe măsură ce ne anulăm, ne alăturăm grupului. Acesta este ceea ce trebuie să cerem, cum să ne facem zero. Ascensiunea noastră spirituală va începe de la acest zero.

Întrebare: Și trebuie să obișnuiesc cu asta?

Răspuns: Desigur! Trebuie să mă obișnuiesc cu faptul că mă anulez în fața prietenilor mei și că El ne-a trimis această stare intenționat.

Și acesta este cel mai mare ajutor de la El, să am, chiar și în starea mea egoistă, un astfel de exemplu, o astfel de oportunitate de a fi conectat fizic cu ceilalți, deși nu am absolut niciun sentiment pentru ei. Trebuie să lucrez asupra sentimentelor mele, asupra dorinței mele de a fi una cu ei, într-o singură dorință, tânjind către Creator.

Restul dorințelor, în principiu, nu mă interesează. Ele pot fi diferite. Cu toții avem profesii, familii și înclinații diferite. Și avem un lucru în comun: vrem să atingem Creatorul. Studiem metodologia și începem să înțelegem din ce în ce mai mult că numai prin unire îl putem atinge împreună. Prin urmare, sunt cu ei.

Congresul internațional „Să ne ridicăm deasupra noastră” 07.01.2022, „Anularea în fața prietenilor”, Lecția 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: