Sănătate și medicină, partea 6

Virusul – Prietenul omului

Întrebare: Virușii sunt de departe cel mai periculos dușman al omului de astăzi. Cea mai mare amenințare pentru noi odinioară erau marii prădători, dar astăzi, omul însuși a devenit un prădător teribil. Cu toate acestea, el este neputincios împotriva virușilor minusculi constând dintr-o moleculă de ADN, ARN într-un strat proteic, care se comportă ca niște ființe inteligente. De ce medicina este incapabilă să le facă față?

Răspuns: Cred că virușii sunt prietenii omului. Mai mult, virusii sunt prieteni ai societății. Ei ne lovesc pentru a ne obliga să schimbăm atât oamenii, cât și societatea.

Prin urmare, ar trebui să privim virusul nu ca pe un dușman, ci ca pe un ajutor, chiar dacă nu foarte plăcut, ba chiar amenințător. Dar dacă am studia serios spre ce ne conduce un virus și  ce vizează, nu l-am lăsa să se manifeste în noi ca o boală. Pur și simplu am alerga înaintea virusului către schimbările pe care ar trebui să le producă în societatea noastră.

Întrebare: Există milioane de viruși diferiți. Unii dintre ei sunt cu adevărat prieteni ai omului. Ei ne avantajează corpul. Dar la un moment dat, acești viruși pot face rău. De ce depinde?

Răspuns: Depinde de o persoană. Dacă o persoană nu se schimbă serios, atunci natura ne amintește prin apariția diferitelor probleme.

Vedeți ce facem cu lumea din jurul nostru! În cele două luni în care nu am lucrat, natura a început să revină la viață, animalele au început să apară în parcuri, concentrația de ozon din aer a crescut, totul a început să strălucească și să sclipească! Acum vrei ca totul să dispară?

Întrebare: Crezi că atitudinea noastră egoistă unul față de celălalt provoacă probleme?

Răspuns: Nu numai atitudinea noastră față de celălalt, ci și atitudinea industrială față de lume. Prin abordarea consumatoare a naturii vegetale și animale, excităm anumite forțe in ea și începe să ne echilibreze prin manifestarea diferitelor defecțiuni; în acest caz, printr-un virus.

Din emisiunea KabTV  „Era post-Coronavirus”, 14.05.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: